Vastuullisuus on välittämistä

Mitä on vastuullisuus? Meille se tarkoittaa sitä, että toimimme jatkuvasti paremmin ja välitämme sekä ympäristöstämme että toisistamme. Se tarkoittaa sitä, että käytämme juomissamme vastuullisesti tuotettuja ja tarkkaan testattuja raaka-aineita, joiden alkuperän tunnemme. Ja sitä, että tuotteemme ovat mahdollisimman luonnollisia, aina ilman lisättyä sokeria tai lisäaineita.

Olemme biohajoavia

Kaikki juomiemme tarjoilussa käytettävät mukit, pillit ja kannet valmistetaan PLA-biomuovista, ja ne ovat siten sekä biopohjaisia että biohajoavia. PLA-muovi on tällä hetkellä elintarviketeollisuudessa käytössä olevista muovisista vaihtoehdoista hiilijalanjäljeltään pienin. Se on teollisesti kompostoituvaa, joten sen voi kierrättää biojätteiden mukana.

Käsin tehdyt Tikau-valaisimet

Pisteiltämme löytyvät Tikau-lamput ovat valmistettu käsityönä Intian Odishassa sijaitsevassa kylässä. Niissä käytetään vain luonnon raaka-aineita, ja osa niistä valmistetaan kierrätetyistä materiaaleista. Tilaamalla lamput Odishasta tuemme vähävaraista ja syrjäytynyttä kansakuntaa, tarjoten heille elannon ja oikeudenmukaiset tulot. Jokainen tuote on ainut laatuaan.

Vihreää, uusiutuvaa sähköä!

Olemme vaihtaneet vihreään uusiutuvaan sähköön kaikissa Jungle Juice Baareissa, joissa meidän on mahdollista valita käyttämämme sähkö itse. Käyttämämme sähkö on tuotettu tuuli-, aurinko- tai vesivoimalla. Haastamme myös kaikki loputkin kauppakeskukset ja vuokranantajamme ilmastotalkoisiin vaihtamalla vihreään sähköön!

ResQ X Jungle Juice Bar

Ruokahävikin pienentäminen on merkittävä ilmastoteko ja olemme tehneet aktiivisesti työtä myös tämän eteen. Yhteistyössä ResQ-hävikkiruoka-sovelluksen kanssa olemme pienentäneet valmiiden tuotteidemme hävikkiä jopa yli 60% ja ResQ-sovellus on aktiivisesti käytössä kaikilla pisteillämme.

COMPENSATE x Jungle Juice Bar

Tiedämme monien asiakkaidemme toivoneen mahdollisuutta kompensointiin, ja nyt se on mahdollista!


Vaikka JJB:n hiilidioksidipäästöt eivät ole mittavat, haluamme olla mukana Compensaten toiminnassa. Compensate on voittoa tavoittelematon säätiö, jonka tehtävä on torjua ilmastonmuutos tarjoamalla ihmisille keinoja hyvittää arjessa syntyviä päästöjä.


Kompensoimalla voimme kaikki torjua ilmastonmuutosta ja samalla tukea metsittämistä ja metsien suojelua. Kompensointi tapahtuu mainitsemalla tästä kassalla oston yhteydessä. Smoothien kompensointimaksu on 5 snt, joka mahdollistaa juoman hiilijalanjäljen moninkertaisen ylikompensaation.


Mikä Compensate? Tutustu säätiöön ja hiilensidontaan täältä.