Suomen ensimmäinen mehu- ja smoothiebaari Jungle Juice Bar avattiin vuonna 2011. Nyt baareja on jo yli 50, ja missio tuoda pala viidakon raikkautta kaikkien huulille toteutuu oivaa vauhtia.

Jungle Juice Bar -juoma on yhtä kuin helppo ja ravitseva ateria, jonka nautit näppärästi vaikkapa ”on-the-go”. Meillä juoma surautetaan tilauksestasi, tosi-kiireessä valikoi valmis vitriinistä. Menu taipuu maun ja nälän mukaan: proteiinilla ja hyvillä rasvoilla ladattu smoothie syö jopa 400 kaloria, kevyt herkku alle 200.

Emme käytä lisäaineita, mitään prosessoitua tai lisättyä sokeria. Kelpuutamme vain parhaat kasvikset ja hedelmät!

Juomillamme herkuttelet kepein mielin, sillä ne ovat paitsi huippuunsa terveellisiä myös vastuullisia. Kotimainen Jungle Juice Bar on kasvanut jo suureksi heimoksi ja onkin monelle ensikosketus työelämään. Hyväntekijä-kampanjalla annamme vuosittain kymmeniä tuhansia euroja apua tarvitseville.

Tervetuloa hellittelemään itseäsi luonnon vastustamattomilla mauilla!

Töihin meille

Haluatko työskennellä reippaassa, positiivisessa ja nuorekkaassa työympäristössä Jungle Juice Barissa?

Hae tästä

Yritystilaukset

Teemme juomia erilaisiin tapahtumiin, palavereihin ja kokouksiin. Toimitamme tilauksesta tai tulemme valmistamaan juomat paikan päälle. Kysy tarjousta!

Tilaamaan

  Be om ett erbjudande

  Beställ färska och näringsrika smoothies till ditt företags evenemang eller möten. Vi hjälper dig gärna Vi hjälper dig gärna att välja produkter och smaker, och vi gör varje beställning precis som du önskar!

   

  Mikäli teet suoraan tilauksen ja haluat että juomat laskutetaan niin lisääthän laskutustiedot.
  Vänligen gör din beställning minst 2 arbetsdagar i förväg. För tidigare smoothiebehov kan du kontakta oss direkt per telefon.

  Orderns namn

  Företagets namn

  Telefonnummer

  Adress

  Laskutusosoite

  E-post

  Telefonnummer

  referens/meddelande

  Tilaisuuden paikka

  Tilaisuuden päivämäärä

  Haun/toimituksen kellonaika

  Tarkennus tilaisuudesta

  Tarkennus juomista
  (minkä kokoisia, mitä makua/makuja)

  Juomien määrä

  Tilaan
  Olen lukenut ja hyväksyn ehdot